Paris Hilton paljasti yllättävän paheensa – riisimuroja viisi kulhollista illassa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paris Hilton ilmoitti viime vuoden lopulla, että heidän perheeseensä oli syntynyt pieni tyttövauva, joka sai nimekseen London. Hiltonilla ja hänen aviomiehellään Carter Reumilla on jo entuudestaan Phoenix-niminen poika, josta tuli isoveli jo 10 kuukauden ikäisenä.

Paris Hilton on kertonut rakastavansa uutta arkea lastensa kanssa. Tällä kertaa hän paljastaa First We Feast -YouTube-kanavan julkaisemalla videolla millaisia herkkuja ja välipaloja hänen arkeensa kuuluu.

Paris Hilton kertoi rakastavansa Rice Krispies -riisimuroja, joita hän oli juuri edellisenä iltana syönyt viisi kulhollista. Hän pitää myös vaaleanpunaisista Starburst-hedelmätoffeekarkeista. Yksi suurimmista herkuista on McDonald’s -ravintolan ranskalaiset hapanimelän dippikastikkeen kera. Paris Hilton kertoo tarjoilleensa häissäänkin vieraille McDonald’s ranskalaisia ja hampurilaisia.