Auri Kananen joutui sairaalaan Miamissa: ”Korvassani saattaa olla ötökkä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siivousaiheisista videoistaan tunnettu some- ja televisiotähti Auri Kananen muutti taannoin Yhdysvaltoihin, Floridan osavaltioon. Nyt tähti paljastaa joutuneensa sairaalan päivystykseen oireista, joiden taustalla saattaa olla karmiva syy.

– Korvassani saattaa olla ötökkä, Kananen kirjoitti 24 tunnin aikana katoavissa Instagram-tarinoissaan itkuemojien kera.

Kananen kertoo saaneensa päivystyksestä antibiootteja. Seuraavan yön aikana kipu vain levisi. Hän sai vahvaa oksikodoni-kipulääkettä, joka ei kuitenkaan tuntunut auttavan.

– Olen menossa huomenna korva-asiantuntijalle, sillä korvassani epäillään olevan ötökkä. Tuntuu kauhealta odottaa niin pitkään voimakkaan kivun vuoksi, Kananen kirjoitti.

Kananen kirjoitti myöhemmin soittaneensa klinikalle, josta vastannut nainen vain totesi ettei mitään ole tehtävissä ja löi luurin korvaan. Tähden mukaan tämä tuntui niin pahalle, että hän itki tapojensa vastaisesti.

Sometähti julkaisi vasta hiljattain Instagramissa videon, jossa hän siivosi torakoita täynnä olevaa kotia Miamissa. Kananen ei ollut maanantaipäivään mennessä jakanut somessa uutta tilannepäivitystä korvaongelmaan liittyen.