Flogging Molly kajauttaa kunnon juhlat Turun Terassikesässä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jos haluaa nauttia menevästä musatunnelmasta ja painaa jalalla koreasti letkajenkkaa, niin kannattaa suunnata Turun Terassikesän avajaisiltaan. Siellä nähdään takuuvarmaa huvitusta tarjoileva Flogging Molly.

Avajaisilta on Turku Energian sisäpihalla, keskiviikkona 24. heinäkuuta. Flogging Molly on puolestaan energinen yhdysvaltalaisyhtye, joka soittaa punkvaikutteista kelttimusiikkia. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat jo peräisin yli kahden vuosikymmenen takaa, Drunken Lullabies ja If I Ever Leave This World Alive. Folkpunkkeikat ovat aina pelkkää jytää, joten keikalle kannattaa panna hyvät tanssikengät jalkaan.

Turku Energian entisellä sisäpihalla järjestettävä Turun Terassikesä tulee tarjoamaan 17. elokuuta saakka lukuisia eri genrejä edustavien tähtiartistien keikkoja. Viime kesänä Logomon Terassikesä keräsi 24 tapahtumailtaan yhteensä lähes 20.000 kävijää.