Mies pääsi Disney Worldiin 46 vuotta vanhalla lipulla: ”En voi uskoa, että tämä toimi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mathew Ables -niminen mies julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän kertoi löytäneensä laatikosta pölyä keränneen vanhan pääsylipun Disney Worldiin. Lippu oli vuodelta 1978, mutta siinä ei ollut lainkaan viimeistä käyttöpäivää merkittynä, minkä vuoksi Ables päätti selvittää kävisikö lippu vielä huvipuistoon.

Mathew Ables kuvasi videolle miten hän lensi Floridan Orlandoon ja yritti päästä sisään Disney Worldiin 46 vuotta vanhalla lipulla, joka oli alun perin tarkoitettu Walt Disney World The Magic Kingdom -nimiseen puistoon ennen nimen vaihtumista. Videolla nähdään miten mies antaa lipun asiakaspalvelijalle, joka alkaa leimaamaan lippua.

Lopulta asiakaspalvelija ottaa lipun ja ojentaa miehelle sen tilalle kortin, joka oikeuttaa yhden päivän huvitteluun puistossa. Mathew Ables on todella onnellinen ja yllättynyt, että vanha lippu toimi edelleen ja hänet päästettiin puistoon.

@matthewables I tried getting into Disney World using a 46 year old ticket #disneyworld #disney #themepark #funny #fyp ♬ original sound – Matthew Ables