Moni luulee tätä kaunotarta Kate Mossiksi – täydellinen kaksoisolento

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainväliset supertähdet ovat keksineet monia keinoja suojellakseen yksityisyyttään ja huijatakseen paparazzeja käyttämällä heiltä näyttäviä henkilöitä. Tämä on yksi tapa pysyä poissa julkisuudesta ja välttää liiallista huomiota.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut kiinnittämään huomiota Denise-niminen nainen, joka on kertonut olevan heti Kate Mossin jälkeen eniten itse Kate Mossilta näyttävä henkilö. Denise tekeekin erilaisissa tapahtumissa ja kuvauksissa töitä tämän samankaltaisuuden ansiosta.

Denise on nimennyt Instagram-kanavansa iamnotkatemoss, mikä onkin hyvä, koska nainen näyttää niin paljon maailmankuululta mallikaunottarelta, että joku voisi erehtyä henkilöstä. Ulkonäön lisäksi Denise on alkanut matkimaan myös Kate Mossin hiustyyliä, pukeutumista ja puhetta näyttääkseen mahdollisimman paljon tähdeltä.