Käärijältä housut kintuissa backstagella – hulvaton päivitys someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina järjestettävässä UMK Uuden Musiikin Kilpailussa nähdään varsinaisten kilpailijoiden lisäksi myös muuta ohjelmaa. Äskettäin selvisi, että mukana on myös viime vuoden UMK-voittaja Käärijän ja Erika Vikmanin yhteinen show.

Nyt Käärijä on julkaissut somessa hauskan kuvakoosteen, jossa hän poseeraa housut kintuissa backstagella. Samassa kuvakoosteessa hänet nähdään myös hopeisessa piikkiasussa yhdessä Erika Vikmanin kanssa. Samalla Käärijä vihjaa myös hänen ja Erikan yhteisestä Ruoska-kappaleesta, joka kuullaan ehkä ensikertaa UMK-lähetyksessä.

Lauantain UMK-finaalissa esiintyvät Käärijä ja Erika Vikman, Kuumaa sekä Benjamin Peltonen. Kaikki väliaikaesiintyjät ovat kilpailleet UMK:ssa aikaisempina vuosina. Kuumaa ja Benjamin Peltonen avaavat illan, Käärijän ja Erika Vikmanin yhteisshow puolestaan nähdään finaalin puoliajalla.

– On todella siistiä palata takaisin UMK-lavalle, sinne, mistä kaikki tämä hullunmylly alkoi. Kun kaksi hyvin omanlaista persoonaa lyödään samalle lavalle, niin unohtumaton show on taattu, kommentoi Kääröjä.

UMK-finaalissa kilpailevat järjestyksessä Sini Sabotage, Cyan Kicks, Jesse Markin, Mikael Gabriel x Nublu, Sara Siipola, Sexmane ja Windows95Man. UMK-finaali järjestetään Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 10. helmikuuta. Ylen suoran televisiolähetyksen lisäksi tapahtuma esitetään televisiossa myös Virossa, Espanjassa ja Hollannissa.