Pahamaineiset jengiläiset rakastuivat – elävät nyt homoparina lain oikealla puolella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin jengilähiössä meksikolaiskulttuuriin syntyneet Trino ja Adam ovat hieman toisenlainen pariskunta. He olivat aikoinaan pahamaineisia jengiläisiä, mutta rakkaus voitti ja he ryhtyivät onnelliseksi perheeksi. He kohtaavat edelleen runsaasti ennakkoluuloja homoliittonsa vuoksi.

Osa ihmisistä moittii 18 vuotta yhdessä ollutta pariskuntaa heidän pukeutumistyylinsä vuoksi. Jengilähiössä kasvaneilla on omanlainen ja perhetaustaan sopiva tyyli tatuointeineen. Samaan aikaan heidän sukulaisensa saattavat tuomita heidän homoseksuaalisuutensa ja sanoa, että olisi jopa parempi jos he olisivat päihdeongelmaisia rikollisia kuin seksuaalivähemmistön edustajia.

Pariskunta on kuitenkin päättänyt olla onnellinen ja heillä on yhteinen tytär Natalie. Vaikka tytär on kasvanut onnellisesti kahden isän kasvattamana, ei hän uskalla edelleenkään kertoa kaikille homovanhemmistaan yleisen paheksunnan vuoksi. Trino ja Adam kehuvat tytärtään vahvaksi naiseksi, joka omaa erikoisen perhetaustansa vuoksi avoimen mielen.