Auri Kanasen korvakivun syy selvisi – ei ollutkään ötökkä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siivousaiheisista videoistaan tunnettu some- ja televisiotähti Auri Kananen joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen. Miamiin muuttanut Kananen kärsi voimakkaasta korvakivusta, jonka aiheuttajaksi epäiltiin jopa ötökkää. Nyt hän on saanut helpottavia uutisia, sillä kivut olivat korvatulehduksen syytä.

– Lääkäri vahvisti kyseessä olevan ehdottomasti korvatulehdus, eli asiaan ei liittynyt ötököitä tai torakoita, Kananen kirjoitti 24 tunnin aikana katoavissa Instagram-tarinoissaan.

Tähden mukaan ensimmäinen lääkäri oli määrännyt hoitoon suun kautta otettavia antibiootteja. Uusi lääkäri kuitenkin kertoi, etteivät ne auta. Kananen sai tulehduksen hoitoon suonensisäsesti otettavia antibiootteja ja kipulääkettä. Kananen muutti viime vuonna Suomesta Yhdysvaltoihin, Floridan osavaltioon. Sittemmin tähti on julkaissut somessa muun muassa videoita, joissa hän siivoaa torakoiden täyttämää kotia Miamissa.