Heurekan K18-ilta vie intergalaktiselle avaruusristeilylle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tiedekeskus Heurekassa järjestetään ystävänpäivän kieppeillä perinteisesti ilta, jossa on vain aikuisille suunnattua ohjelmaa. Tänä vuonna teemana on H18: Intergalaktinen avaruusristeily. Tapahtumassa on muun muassa työpajoja, visailuja ja disco.

– Työpajoissa pääsee ottamaan oman voiman haltuunsa valmistamalla loistavan valomiekan ja Ursan järjestämässä Haista avaruus! -työpajassa saa kokea avaruutta monin aistein. Muissa työpajoissa kohdataan kaukomatkustajan pulmia, ohjaillaan robottikäsiä sekä aistitaan ja maistellaan avaruusmatkan tunnelmaa, Heurekasta kerrotaan.

Lisäksi tarjolla on futuristinen valoshow sekä ainutlaatuista avaruusbingoa. Museokortti, Heureka Club-vuosikortti, Kaiku-kortti tai Heurekan vapaaliput eivät käy maksuvälineenä tapahtumaan. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tiederavintola ja näyttelyalueella olevat anniskelupisteet palvelevat koko illan ajan.