Ilouutisia Satakiloiset siskot -sarjan faneille – kuudetta tuotantokautta kuvataan jo!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin oleva Tammy Slaton on 35-vuotias nainen, joka nousi siskonsa Amy Slatonin kanssa televisiotähdeksi Youtube-kanavansa kautta. The Sunin mukaan Tammy ja Amy ovat molemmat allekirjoittaneet uuden sopimuksen tuotantoyhtiön kanssa jatkaakseen show’ta, joka teki heistä kuuluisia.

Satakiloiset siskot -realitysarja saa siis takuuvarmasti jatkoa. Uutta on kuitenkin se, että molemmat naiset ovat laihtuneet hurjasti ohjelman kuvausten aikana päästyään laihdutusleikkauksiin. Tulevalla tuotantokaudella nähdään siskokset kokeilemassa asioita, joita he eivät ennen voineet tehdä suuren ylipainonsa vuoksi. He viettävät rantapäiviä ja käyvät huvipuistoissa, The Sun raportoi.

Seuraava tuotantokautta kuvataan jo, mutta sen esitys menee ensi vuoden puolelle. Sarjassa on seurattu siskosten perheen kohtaamia tragedioita aina puolison kuolemasta avioeroihin ja lasten syntymään. Amyn ja Tammyn sisarukset ovat innostuneet uusista ja terveellisimmistä elintavoista heidän innoittamana ja kaikki ovat käyneet lihavuusleikkauksessa.