Käärme nielaisi vaihdekepin nupin – eläinlääkärikin hämmästyi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Eläinten vatsaan päätyy toisinaan sinne kuulumattomia asioita. Taannoin Yhdysvaltain Marylandissa sijaitsevaan eläinsuojaan toimitettiin matelija, jonka ateriaksi nauttima vaarallinen esine yllätti eläinlääkärinkin.

Löydetyssä rottakäärmeessä oli munaa muistuttava pullistuma. Second Chance Wildlife Center -eläinsuojan asiantuntijoiden mukaan rottakäärmeet päätyvät usein nielemään esimerkiksi golfpalloja luullessaan niitä linnunmuniksi. Leikkauksessa kuitenkin selvisi, ettei tällä kertaa ollut kyse golfpallosta.

Käärme oli päätynyt jollain tavalla nielaisemaan auton vaihdekepin nupin. Vierasesine poistettiin onnistuneesti käärmeen sisältä. Matelija vapautetaan takaisin luontoon keväämmällä.

– Tämä oli yksi epätavallisimmista koskaan hoitamistamme tapauksista, eläinsuojan Instagram-julkaisussa hämmästeltiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.