Nostradamus ennusti kuningas Charlesin luopuvan kruunusta nopeasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningas Charles III on sairastunut syöpään. Kerroimme jo pian kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen, että tunnettu näkijä 1500-luvulta ennusti kuningas Charles III:n hallituskaudesta lyhyttä ja suloista.

Ammattimaista astrologiaa harjoittanut Michel de Nostredamen, joka tunnetaan myös nimellä Nostradamus, on ennustanut Iso-Britannian tapahtumia vuosisatoja sitten planeettojen asentojen perusteella. Kirjailija ja johtava Nostradamus-asiantuntija Mario Reading on kertonut, että Nostradamus ennusti kuningattaren kuoleman vuoden vuonna 1555 kirjoitetuissa salaperäisissä runoissa.

Vaikka luulisi, että prinssi William on se joka perii kruunun isältään, niin Readingin mukaan ennustuksessa kerrotaan, että Charlesin nuorin poika, eli prinssi Harry, saattaa löytää itsensä valtaistuimelta. Prinssi Harry on perimisjärjestyksessä viidentenä.

– Ennustusten tulkinnan mukaan Charles luopuu kruunustaan ja valtaan astuu mies, joka ei koskaan uskonut nousevansa kuninkaaksi, Reading kertoi jo kymmenen vuotta sitten ja tulkitsi kyseessä olevan juurikin prinssi Harry.

Nostradamus on ennustanut aiemmin menestyksekkäästi asioita, kuten Hitlerin ja natsipuolueen nousun Saksassa 1930-luvulla. Hän myös ennusti syyskuun 11. päivän terrori-iskut World Trade Centerin torneissa New Yorkissa. Nostradamuksen sanottiin myös ennustaneen, että vuosi 2022 voisi olla vuosi, jolloin robotit ottavat vallan.