Yläosaton Britney Spears esitteli stringipeppunsa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears on paistatellut viime aikoina useasti kohuotsikoissa julkaistuaan itsestään todella rohkeaa materiaalia sosiaalisessa mediassa. Osassa päivityksistä Spears on nähty jopa kokonaan ilman vaatteita.

Tällä kertaa Britney on julkaissut kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa sänkynsä vieressä yläosattomissa ja keltaiset pienet stringit jalassaan. Kuvien perusteella ne ovat kuvakaappauksia videolta. Katso kuva tästä.

60 miljoonan omaisuuden haltija Britney Spears teki aviomiehensä kanssa avioehdon. Laulaja kuitenkin tuki aviomiestään taloudellisesti ja osti ylellisiä matkoja. Pari haki eroa vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin. Sam Asghari on 29-vuotias kuntovalmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Sam Asghari on eroa hakenut osapuoli.