Mariah Carey suuntaa Las Vegasiin – aloittaa konserttisarjan huhtikuussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva Mariah Carey lukeutuu kaikkien aikojen kuuluisimpien naisartistien joukkoon. Tähti on uransa aikana saavuttanut listojen kärkisijan useasti ja hän on julkaissut monia menestyksekkäitä albumeita, kuten Emotions, Music Box ja Daydream.

Nyt 54-vuotias tähti on ilmoittanut suuntaavansa Las Vegasiin. Nainen aloittaa Las Vegasin residenssinsä, joka kantaa nimeä Mariah Carey: The Celebration of Mimi. Konsertit sijoittuvat huhtikuulle ja niitä järjestetään yhteensä kahdeksa. Ensimmäinen esiintyminen tapahtuu 12. huhtikuuta ja viimeinen 27. päivä.

People-sivuston mukaan Las Vegasin residenssillä juhlistetaan Mariah Careyn The Emancipation of Mimi -albumin vuosipäivää. Konsertti tulee sisältämään fanien suosikkeja kyseiseltä albumilta, minkä lisäksi shown aikana kuullaan myös muita naisen menestyneitä kappaleita vuosien varrelta.