Sofia Vergara esitteli salatun taitonsa – erityisen hyvin suomalaiseen makuun

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten Moderni perhe -komediasarjan Gloriana. Nyt Vergara nähdään näyttelemässä Netflixin uudessa Griselda-sarjassa rikollispomo Griselda Blancoa. Blanco oli menestyksekäs kolumbialainen huumekauppias, joka vaikutti 1970- ja 80-luvuilla vahvasti myös Yhdysvalloissa.

Nyt Sofia Vergara laitettiin erikoiseen testiin Griseldaa promotessaan. Näyttelijä oli kertonut pitävänsä kahvista ja olevansa hyvin tarkka kahvin laadun ja tekotavan suhteen. Sen vuoksi hänen taitonsa päätettiin laittaa testiin kahvimaistelun merkeissä.

YouTube-videolla nähdään miten Sofia Vergara saa maistettavakseen viisi kupillista kahvia. Naisen pitää kahvia katsomalla ja maistamalla tietää mikä kahvi on kyseessä ja miten se on valmistettu. Sofia Vergaran makuaisti kahvin suhteen osoittautuu todella tarkaksi ja hän onnistuukin tietämään jokaisen kahvin kohdalla jokaisen yksityiskohdan.