TikTok-supertähti Bobbi Althoff eroaa: ”Kuten moni on kuullut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bobbi Althoff on noussut nopeasti suureen julkisuuteen The Really Good Podcast -ohjelmansa juontajana. Naisen podcast lähti kunnolla lentoon kun hän sai vieraakseen Draken, jota nainen jututti sängyllä makoillen. Althoff kertoi myöhemmin, että onnistui saamaan Draken vieraakseen kysymällä miestä Instagram-sovelluksessa yksityisviestillä.

Bobbi Althoffilla on jo 7,1 miljoonaa seuraajaa hänen TikTok-kanavallaan. Nyt nainen päätti kertoa someseuraajilleen rehellisesti asian mitä moni on jo pitkään epäillyt. Bobbi Althoff ja hänen miehensä Cory Althoff ovat eroamassa.

– Kuten moni on kuullut, Cory ja minä olemme päätyneet avioeroon, 26-vuotias Bobbi Althoff kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Bobbi Althoff julkaisi kuvan, jossa hän ja Cory seisovat onnellisen näköisinä vierekkäin ja hymyilevät kameralle. People-sivuston mukaan Cory haki avioeroa tällä viikolla ja kertoi syyksi sovittelemattomat erimielisyydet. Eropäiväksi oli ilmoitettu asiakirjoissa 4. heinäkuuta vuonna 2023 eli kolme vuotta ja viisi kuukautta sen jälkeen kun he menivät naimisiin.