Turbulenssi iski Shaun Whiten yksityiskoneeseen – Nina Dobrev pelästyi pahanpäiväisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Viime vuosina Dobrev on esiintynyt myös monissa hyvin menestyneissä elokuvissa kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja Run This Town. Tällä hetkellä hän seurustelee tunnetun ammattilaislumilautailijan Shaun Whiten kanssa.

Shaun White ja Nina Dobrev lomailivat juuri yhdessä Sveitsissä. Nyt Shayn White teki matkalta Instagram-päivityksen, jossa nähdään miten pariskunta on nauttinut yhdessä lumilautailusta upeissa vuoristomaisemissa. Mukana on myös video, jossa nähdään miten he matkustavat.

Videolla Shaun White on kuvannut tyttöystäväänsä Ninaa, joka kuvaa yksityiskoneen ikkunasta maisemia. Yllättäen turbulenssi saa naisen heilumaan tuolissaan. Dobrev säikähtää kun muut matkustajat vain naurahtavat vieressä. Sen jälkeen turbulenssi kuitenkin yltyy ja saa naisen pelästymään kunnolla.