Dua Lipa julkaisi videon tanssiharjoituksista – sitten polvet kokivat kovia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Naisen Houdini-single julkaistiin 9. marraskuuta ja nyt nainen on ilmoittanut jo uuden albuminsa seuraavasta singlelohkaisusta.

Dua Lipa on alkanut poikkeuksellisen varhain promoamaan tulevaa Training Season -nimistä kappaletta, joka julkaistaan 15. helmikuuta. Nainen esitti kappaleen myös etukäteen Grammy Awards -palkintogaalassa. Nyt artisti on julkaissut hauskan videon siitä mitä kappaleeseen suunniteltu koreografia on vaatinut.

Dua Lipa julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten nainen harjoittelee Training Season -kappaleeseen tehtyä tanssikoreografiaa. Tanssissa on liike, jossa Dua Lipan tulee laskeutua polvilleen ja liukua maata pitkin. Tämä on ollut tähdelle kivuliasta, kuten videon lopussa nähdään. Toisessa videossa Dua Lipa istuu jalat kohotettuna lepuuttaen polviaan ja pitää jääpalapusseja polvien päällä.

@dualipaofficial

training seasons over… for my knees 🏁 ~pre save now~

♬ Training Season – Dua Lipa