Hailey Bieber kyllästyi polkkamittaan? Uusi tyyli puhuttaa nyt somessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberin mallivaimo Hailey Bieber leikkasi noin vuosi sitten pitkät ruskeat hiuksensa lyhyeksi. Nainen on nähty pitkään hyvin graafisessa ja suoraksi leikatussa polkkatukassa, jonka tähti meni nyt muuttamaan kertaheitolla pitkäksi.

Hailey Bieber on nähty viime päivien aikana pitkissä ruskeissa hiuksissa, joista päätellen kaunotar on ottanut hiuksiinsa pidennykset. Bieber ei ole esitellyt tätä muutosta vielä omilla sosiaalisen median kanavillaan laajemmin, mutta jo pienet vilaukset pitkistä hiuksista ovat saaneet fanit innostumaan.

Kampaajat arvelivat viime keväänä, että Hailey Bieberin leikattua hiuksensa lyhyiksi polkkamitta tulee yleistymään. Näin kävi. Nyt luultavasti moni lyhyeksi hiuksensa leikannut alkaa kasvattamaan kutrejaan pidempään mittaan tai käy laittamassa pidennykset Bieberin esimerkkiä seuraten.