Jyväskyläläinen K-Citymarket otti myyntiin myös autoja

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perinteiset autokaupat ovat saaneet yllättävän haastajan. Jyväskylän K-Citymarket Seppälä muuttui kirjaimellisesti automarketiksi, sillä tiloihin on ilmestynyt myyntiin Cupra-merkkisiä autoja.

Cupra Corner -konseptiliike avattiin maanantaina samaan kiinteistöön Seppälän K-Citymarketin kanssa. Näytillä ja koeajettavissa ovat Cupra-mallit Born ja Formentor, joita kuvaillaan brändin suosituimmiksi Suomessa. Koeajamaan pääsee halutessaan myös Leon Sportstourer -mallin madattavan hybridin.

– Haluamme haastaa perinteistä automyymäläkonseptia. Jyväskylän liikkeen sijainti heti hypermarketin yhteydessä tarjoaa ihmisille mahdollisuuden tutustua Cupraan vaikka arkisen kauppareissun yhteydessä, kertoo tiedotteessa K-Auton Cuprasta vastaava liiketoimintajohtaja Jukka Kiuru.

Suomessa on ennestään Vantaalla toimiva Cupra Garage ja Ouluun marraskuussa avattu Cupra Corner. Jyväskylän Cupra Cornerin virallisia avajaisia vietetään lauantaina 16. helmikuuta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.