Odottamaton näky: Pakkasta paenneet linnut lensivät tavarataloon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luontokappaleita voi kovien pakkasten aikaan löytyä yllättävistäkin paikoista. Kanadan Saskatoonissa sijaitsevan Walmartin asiakkaiden ja henkilökunnan yllätykseksi tavaratalossa on nähty viime päivinä useita lintuja.

Linnuista on tehty havaintoja Preston Crossingin Walmartissa ainakin helmikuun alusta lähtien. Asiakkaat ovat kuvanneet siivekkäistä sosiaalisessa mediassa jakamiaan videoita. Osa ihmisistä on linnuista huolissaan, osa ei ole asiasta moksiskaan.

Living Sky Wildlife Rehabilitation -eläinsuojan toimitusjohtaja Jan Shadick kertoi CTV-uutissivustolle lintujen paenneen todennäköisesti kylmiä ilmoja. Saskatchewanissa on ollut helmikuun alussa jopa -50 asteen pakkasia.

Shadickin mukaan lintujen ulos häätäminen ei ole kaupoile helppoa. Hänen mukaansa asiakkaiden tulisi antaa lintujen olla, elleivät ne vaikuta käyttäytyvän huonokuntoisesti.

@chantelr09 Just another day at Walmart #fyp #saskatchewan #sasktoon #birdsinwalmart #birdinstore ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey