Mark Wahlberg treenaa aamuneljältä – tältä hänen treeninsä näyttää

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Mark Wahlberg on tunnettu monista elokuvarooleista esimerkiksi Ted, Uncharted: Drake’s Fortune ja Father Stu -elokuvissa. Toimintaelokuvaroolien johdosta mies on joutunut pitämään omasta fyysisestä kunnostaan erittäin hyvää huolta.

Mark Wahlberg esittelee usein terveellisiä elämäntapojaan ja treenejään omalla Instagram-kanavallaan. Näyttelijä on kertonut aloittaneensa aamunsa heräämällä puoli neljältä aamuyöllä, minkä ansiosta hän on neljältä jo treenaamassa kuntosalilla.

Nyt Mark Wahlberg julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa nähdään miten mies on saanut tällä kertaa mukaansa salille neljältä aamuyöllä myös monta ystäväänsä. Wahlberg laittaa kaverinsa treenaamaan niin intensiivisesti, että yksi miehistä kaatuu maahan treenin päätteeksi. Lopuksi miehet pulahtavat vielä vuorotellen jääkylmään kylpyyn.