DJ-hottis esitteli rantakuntonsa – näyttävät brasiliabiksut yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkialan sijaan erityisesti sosiaalisessa mediassa tähdeksi noussut DJ-kaunotar Madison Louch, eli DJ Madds, nousi kansainvälinen julkkikseksi, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee ajoittain kuviaan.

Nyt Madds poseeraa upeassa somekuvassaan tyylikkäästi biksuissa, jotka ovat luonnollisesti Brasilian väreissä. Aurinkoisissa tunnelmissa ikuistettu kuva saa katsojat kaipaamaan aurinkolomalle. Varsinkin Suomen paukkupakkasista.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.