Ihmis-Ken on nyt erittäin kurvikas nainen – tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten kauneusleikkauksiin koukkuun jäänyt Rodrigo Alves tuli tunnetuksi Ihmis-Keninä, mutta nykyisin hänet tunnetaan nimellä Jessica Alves. Hän on käyttänyt suuria summia rahaa vartalonsa muuttamiseen naiseksi. Vielä viime aikoina leikkaukset ovat jatkuneet, mutta äskettäin Jessica täytti 40 vuotta ja ilmoitti lopettavansa leikkaukset.

Britanniassa nykyisin asuva Jessica on nyt esitellyt nykyistä vartaloaan sosiaalisessa mediassa, kun hän oli lomailemassa Istanbulissa, Turkissa. Yllään hänellä oli ruskea osin läpinäkyvä bilemekko, joka korosti näyttävästi Alvesin leikeltyjä kurveja. Luomua tässä naisessa ei ole jäljellä nimeksikään.

Jessica Alvea kertoi taannoin, että hänen elämänsä ykkösasia on löytää itselleen rakkaus. Kauneusleikkausten aiheuttamat arvet ja kipu eivät tunnu enää ajankohtaiselta, vaikka elämä muuten onkin glamourin täyttämää. Hän sanoo, että vihdoinkin nelikymppisenä hänen ulkonäkönsä vastaa sitä henkilöä, joka hän on ollut koko elämänsä ajan.