Lindsay Lohan palasi äitiyslomalta – tähdittää Netflixin uutta elokuvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lindsay Lohan sai viime kesänä esikoislapsensa hänen puolisonsa Bader Shammasin kanssa. Lohanin ja Shammasin Dubaissa syntynyt poikalapsi sai nimen Luai. Lapsen nimi tarkoittaa arabiaksi kilpeä tai suojelijaa.

Lindsay Lohan piti äitiyslomansa lyhyenä ja palasi nopeasti töidensä pariin takaisin. Aluksi nainen nähtiin Mean Girls -mainoksessa kun hän teki pikaisen paluun vanhaan roolihahmoonsa. Nyt Lohan nähdään uuden Irish Wish -elokuvan päätähtenä.

Netflix on kertonut julkaisuun tulevasta uudesta romanttisesta komediasta, jonka naispääosaa näyttelee Lindsay Lohan. Elokuva tulee suoratoistopalveluun 15. maaliskuuta ja siinä Lohanin esittämä hahmo toimii kaasona ystävälleen, joka menee naimisiin hänen ihastuksensa kanssa. Lohan tekee toiveen tosirakkauden löytymisestä ja käy ilmi, että rakkaus onkin joku aivan muu kuin ystävän sulhanen.