Mies hyppäsi kuohuvaan veteen pelastaakseen koiransa – sitten palokunta pelasti hänet

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lemmikkikoiraansa pelastamassa ollut mies löysi itsensä pulasta Los Angelesissa maanantaina 5. helmikuuta. Hänet pelastettiin kuohuvan veden varasta paikallisen palokunnan toimesta. Pelastusoperaatio tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Miehen nähtiin hyppäävän Pacoiman sadevesikanavaan veteen joutuneen koiransa perään. Paikalle hälytetyt palokunnan yksiköt paikansivat koiran hetkeä myöhemmin. Koira oli onnistunut uimaan turvaan rannalle, mutta lemmikin omistajaa ei näkynyt missään.

Pian palokunta paikansi myös koiraa pelastamaan hypänneen miehen. Helikopterista köyden varassa alas laskettu pelastaja onnistui saamaan hänet turvaan. NBC-uutissivuston mukaan mies toimitettiin sairaalaan, koira puolestaan eläinlääkärille.