Poikkeusluvalla ajokortin saanut kaahasi auton ulos tieltä Espoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poikkeusluvalla 17-vuotiaana ajokortin saanut kaahaili Turunväylällä Espoossa sunnuntaina 4. helmikuuta aamuyöllä. Auto suistui lopulta tieltä. Kaikki kyydissä olleet olivat alaikäisiä, jotka selvisivät onnettomuudesta ilman vakavia vammoja.

– Poliisi tutkii törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena tapausta, jossa 17-vuotiaan kuljettajan ajama henkilöauto suistui tieltä Turunväylällä Espoossa. Auton kyydissä oli kaksi muuta 17-vuotiasta ja yksi 16-vuotias nuori, Länsi-Uudenmaan poliisista kerrotaan.

Ulosajoa edelsi esitutkinnan ensitietojen perusteella merkittävä ylinopeus. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan, jonka jälkeen auto oli ajautunut hallitsemattomasti eteenpäin. Tietä reunustanut kaide vaurioitui noin 100 metrin matkalta. Poliisi selvittää päihteiden osuutta asiassa.