Prinssi Harry vietti puoli tuntia isänsä kanssa – ensimmäinen tapaaminen 1,5 vuoteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry matkusti välittömästi Yhdysvalloista tapaamaan sairasta isäänsä kuningas Charlesia saadessaan tietää, että mies taistelee tällä hetkellä syöpää vastaan. Kuningas Charlesin kerrotaan viettäneen puoli tuntia poikansa prinssi Harryn kanssa heidän ensimmäisessä tapaamisessaan yli vuoteen.

Julkisuuteen ei ole kerrottu, mitä syöpää 75-vuotias hallitsija sairastaa. Sussexin herttua matkusti merten yli Yhdysvalloista Lontooseen ollakseen isänsä rinnalla. The Sunille kerrotaan, että mikäli ei tietäisi kuninkaan olevan sairas, ei hänestä huomaisi mitään merkkejä. Hän käyttäytyy normaalisti.

– Kuningas on tavanomaisessa, hyvässä kunnossaan, tosin hieman turhautunut, koska hänen tilansa ei ole vaikuttanut vain hänen omiin suunnitelmiinsa vaan myös muiden elämään.

Prinssi William ei osallistunut tapaamiseen. Charles varasi helikopterinsa valmiiksi, jotta hän voisi henkilökohtaisesti toivottaa Harryn tervetulleeksi Lontoon kotiinsa Clarence Houseen. Harry ja hänen seurueensa lähtivät Clarence Housesta noin 45 minuuttia saapumisen jälkeen. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän ja Charles tapasivat kahden kesken sen jälkeen, kun kuningatar Elisabet kuoli 96-vuotiaana vuonna 2022.