Shannen Doherty paljasti: Alyssa Milano järjesti potkut hittisarjasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Shannen Doherty on sairastanut vuosikausien ajan rintasyöpää, joka on levinnyt aivoihin ja luustoon. Doherty ei aio luovuttaa ja syöpää vastaan taistelu on yleinen aihe myös hänen Let’s Be Clear -podcastissaan.

Shannen Doherty on nyt saanut pienen kohun aikaan paljastamalla podcastissaan, että Alyssa Milano järjesti hänelle potkut Siskoni on noita -sarjasta. Ilmeisesti suositun sarjan päätähdillä oli eripuraa eikä tunnelma kuvauksissa ollut hyvä. Shannen Dohertylla ja Alyssa Milanolla tuntuu olevan kuitenkin tapahtumista erilaiset muistikuvat.

Shannen Dohertyn podcastissa vieraana ollut näyttelijä Holly Marie Combs muisteli tilannetta, jossa sarjan tuottaja Jonathan Levin tuli puhumaan hänelle ja Dohertylle. Levin kertoi People-sivuston mukaan Alyssa Milanon uhanneen lähteä sarjasta ja haastaa tuotannon oikeuteen mikäli he eivät irtisanoisi Shannen Dohertya.

Alyssa Milanon mukaan hänellä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että Shannen Doherty poistettiin sarjasta. Naisten välit olivat tulehtuneet ja paikalla oli sovittelija, joka tutki ja haastatteli jokaista. Milanon mukaan sovittelijan ratkaisu tilanteeseen oli poistaa Shannen Doherty tuotannosta, että hittisarjan tulevaisuus voitiin turvata vielä vuosien ajaksi.