Taylor Swiftin ennätyselokuva suoratoistoon maaliskuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna ensi-iltansa sai Taylor Swiftin maailmankiertueella kuvattu Taylor Swift: The Eras Tour -konserttielokuva. Elokuva nousi teatterikierroksellaan kaikkien aikojen eniten rahaa tuottaneeksi konserttielokuvaksi ja -dokumentiksi.

Taylor Swift: The Ears Tour -elokuvan voi pian katsoa myös kotisohvalta käsin. Elokuva nimittäin julkaistaan Disney+-suoratoistopalvelussa 15. maaliskuuta 2024. Kyseessä on vieläpä Taylor’s Version -erikoisversio, joka sisältää uutta materiaalia.

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) sisältää elokuvateattereissa nähdyn materiaalin lisäksi Cardigan-kappaleen ja neljä akustista lisäkappaletta. Konserttielokuva tuotti elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti yli 261,6 miljoonaa dollaria. Se päihitti lippuluukulla aikaisemmin konserttielokuvien ennätystä pidelleen Michael Jacksonin This Is It -elokuvan, joka tuotti maailmanlaajuisesti 261,2 miljoonaa dollaria.