Ariana Grande haluaa pitää albumin yllätyksenä – vain yksi single edeltää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on pitänyt musiikin julkaisemisesta pidemmän tauon pyristellessään pois entisen managerinsa Scooter Braunin otteesta. Artisti kuitenkin yllätti taannoin faninsa julkaisemalla uuden Yes, and? -nimisen kappaleen.

Ariana Grande on paljastanut julkaisevansa uuden albumin. Toisin kuin monet muut artistit, hän ei aio julkaista siltä enää singlejä. Yleensä fanit ovat tottunut kuulemaan tulevalta albumilta muutaman kappaleen ennen kuin koko levy julkaistaan. Ariana Grande on People-sivuston mukaan päättänyt jättää singlejulkaisut vain yhteen.

Ariana Grande paljasti hänen Instagram-kanavallaan aiemmin, että tulevan albumin nimi on Eternal Sunshine. Onneksi fanien ei kuitenkaan pitkään tarvitse odottaa tähdeltä uutta musiikkia, koska koko albumin julkaisupäivä on jo noin kuukauden kuluttua 8. maaliskuuta.