Elsa Hosk estottomana pakkasessa – paljasta pintaa minishortseissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Elsa Hosk on tunnettu mallivartalostaan, joka onkin poikinut tähdelle runsaasti mallintöitä hänen palattuaan lyhyeltä äitiyslomaltaan takaisin kameran eteen. Elsa Hosk julkaisee usein omilla sosiaalisen median kanavillaan myös näyttäviä asukuvia, joissa hän esittelee yleensä runsaasti paljasta pintaa.

Elsa Hosk lomailee tällä hetkellä hänen miehensä Tom Dalyn kanssa kanssa Sveitsissä St. Moritzin upeissa vuoristomaisemissa. Pariskunnalla on myös kolmevuotias tytär Tuulikki, mutta lapsi ei näytä olevan mukana tällä romanttisella matkalla.

Elsa Hosk on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään millaisia asuja hän on ottanut matkalle mukaansa. Nainen menee talvisissakin maisemissa tyyli edellä ja poseeraa parvekkeella pakkasessa pikkuruisissa villashortseissa paljaita yläreisiään vilautellen.