Euroviisujen juontajat paljastettiin – toinen tunnettu lukuisista Hollywood-elokuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisut järjestetään tänä vuonna Ruotsin Malmössä. Laulukilpailun juontotehtävissä nähdään kaksi ruotsalaista tähteä, joista toinen on tehnyt kansainvälistä uraa näyttelijänä Hollywoodissa. Euroviisujen juontajina toimivan Malin Åkerman ja Petra Mede.

Åkerman tunnetaan muun muassa elokuvista Watchmen, Sekaisin suhteessa, 27 Dresses – Hääkuumetta ja Rock of Ages. Mede on puolestaan Ruotsissa tunnettu koomikko ja tv-tähti, joka oli juontamassa Euroviisuja myös vuosina 2013 ja 2016.

Euroviisut eli kansainvälisesti Eurovision Song Contest järjestetään Malmössa 7.-11. toukokuuta 2024. Suomen viisuedustaja selviää UMK-finaalissa lauantaina 10. helmikuuta. UMK-finaalissa esiintymässä nähdään viisupaikasta kisaavien lisäksi muun muassa Käärijä, joka nousi viime vuoden Euroviisuissa toiselle sijalle.