Jukka ja Chachi Hildén paljastivat: Odottavat lasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Duudsonit-tähti Jukka Hildén ja tanssija Chachi Hildén saavat jälleen perheenlisäystä. Pariskunta paljasti sosiaalisessa mediassa odottavansa vauvaa. Kyseessä on uusperheen viides lapsi.

Hildénit julkaisivat Instagramissa videon, jossa Chachi nähdään tanssimassa itsekseen. Pian mukaan liittyvät myös Jukka ja perheen lapset, ja lopussa Chachi pitelee käsiään vatsansa päällä. Riemastuttavan videon taustalla soi Lou Began hitti Mambo No. 5.

– Numero 5?, luki kuvatekstissä.

Video keräsi alle vuorokaudessa kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Vuonna 2019 naimisiin menneellä pariskunnalla on ennestään kaksi yhteistä lasta, jotka syntyivät vuosina 2019 ja 2021. Lisäksi Jukalla on vuosina 2013 ja 2014 syntyneet lapset edellisestä avioliitosta.