Pasha Pozdniakova Dubain katukuvassa – ei varmasti jää huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kurvikas somekaunotar Pasha Pozdniakova on noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista maailmalla, mikäli menestystä mitataan sosiaalisen median seuraajien määrällä. Näyttävällä nuorella naisella on yli kaksi miljoonaa seuraajaa, ja taannoin hän aloitti myös musiikkiuran artistinimellä Pashulia. Aika näyttää tuleeko artistilta myös listoille saakka yltäviä hittejä.

Dubaissa alkuvuotta viettänyt Pozdniakova on nyt kuvattu käyskentelemässä Dubain katukuvassa, ja vaikka kaupungin kaduilla voi nähdä lähes mitä tahansa, ei Pasha taatusti jää siellä huomaamatta.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.