Tampereen uuden stadionin avajaiskonsertissa Lauri Tähkä, Reino Nordin ja Bee

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampere saa uuden jalkapallostadionin, joka toimii samalla myös monipuolisena tapahtuma-areenana. Viime vuonna valmistunut Tammelan stadion otetaan virallisesti käyttöön tänä vuonna. Tammelan stadionin avajaiskonsertti järjestetään 26. kesäkuuta. Tapahtuman pääesiintyjänä toimii Lauri Tähkä. Konsertin avaavat Reino Nordin ja pop-tulokas Bee.

– Tampere ja Tammela! Teen tulevana kesänä vain muutamia festarikeikkoja. On erittäin hienoa, että Tampereen seudun ainoa keikka on juuri Tammelan stadionin avajaiset. Nähdään Tampereella ja vietetään yhdessä upea kesäilta, kertoo Tähkä tiedotteessa.

Tammelan stadionia kuvaillaan moderniksi ja UEFA:n standardit täyttäväksi tapahtuma-areenaksi. Stadionin yleisökapasiteetti on livetapahtumissa 15 000. Avajaiskonsertin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä keskiviikkona 14. helmikuuta kello 9.