Popkaunotar Jesy Nelson upeissa lomakuvissa – esitteli vartaloaan biksuissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajakaunotar Jesy Nelson lähti suositun Little Mix -tyttöbändin riveistä vuonna 2020. Tähti vetosi mielenterveydelliseen syihin ja kertoi, että hän ei enää kestänyt ulkonäköön liittyviä paineita, joita yhtyeen jäsenille asetettiin. Nelson kertoi tällöin haluavansa jättää musiikkibisneksen, mutta muutaman kuukauden tauko ehti kuitenkin muuttaa jo hänen mielipidettään.

Jesy Nelson on nyt pitänyt hieman taukoa musiikin parista ja lomaillut upeissa rantamaisemissa. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan sarjan kuvia, joissa nähdään miten 32-vuotias tähti on nauttinut rantalomastaan. Nelson julkaisi itsestään myös biksuissa otetun kuvan, jonka tähti itse on napannut peilin kautta puhelimellaan.

Jesy Nelson starttasi kunnolla oman soolouransa viime keväänä kun hän julkaisi Bad Things -nimisen singlen. Jesy Nelsonin kattava promokampanja kappaleelle ei tuottanut hedelmää, koska julkaisuviikkonsa aikana kappale ei yltänyt Britannian Top 100 -listalle. Toistaiseksi tähti ei ole julkaissut Bad Things -kappaleen jälkeen lisää musiikkia.