Ruisrock paljasti 16 uutta artistikiinnitystä – mukana The Chainsmokers ja Windows95man

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turun Ruissalossa järjestetään 5.-7. heinäkuuta nuorten aikuisten suosima festivaali Ruisrock. Useina vuosina helteet ovat hellineet Ruissalon festivaalikansaa, minkä vuoksi tapahtumaa onkin pidetty myös Suomen Coachellana.

Ruisrock on nyt paljastanut lisää artistikiinnityksiä ja lisännyt festivaaliohjelmaan myös ulkomaisia huippunimiä. Festivaaleilla tullaan näkemään muun muassa amerikkalainen dj-duo The Chainsmokers, räppäri Ashnikko, Sexyy Red, indierock-tulokas bar italia sekä tanskalainen elektropoppari MØ.

Ruissalon kauniissa Kansanpuistossa pääsevät esiintymään ensi kesänä kotimaisista nimistä muun muassa Karri Koira, Costi sekä kovassa nosteessa oleva Jambo, joka esiintyy nimellä Jambo & Band noustessaan festarilavalle livebändin kanssa.

Muita kotimaisia uusia artistikiinnityksiä ohjelmistossa ovat Pariisin kevät, Antti Autio, pehmoaino, Vesta, Tuuli ja Ani. Ensimmäistä kertaa festivaaleilla esiintyvä Mirella on myös kiinnitetty mukaan Ruisrockin kattaukseen. Eurodance-spektaakkelin Ruissiin tuo tuore UMK-voittaja Windows95man.