Jennifer Lopez tarjosi elokuvaroolia Khloe Kardashianille – ei suostunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez on julkaisemassa uuden albumin lähes 10 vuoden tauon jälkeen. Artistin tuleva yhdeksäs studioalbumi This Is Me… Now on eräänlainen jatko-osa vuonna 2003 julkaistulle This Is Me… Then -levylle.

Jennifer Lopez julkaisee uuden albuminsa 16. helmikuuta, jolloin tähti julkaisee myös This Is Me… Now: A Love Story -nimisen musikaalielokuvan. Nyt Jennifer Lopez on Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut tarjonneensa elokuvasta roolia Khloe Kardashianille, joka ei kuitenkaan ollut kiinnostunut projektista eikä lähtenyt siihen mukaan.

Jennifer Lopez esiintyy elokuvan tähtenä itse ja on ollut mukana käsikirjoittamassa 65-minuuttista musikaalia. 54-vuotias artisti otti myös elokuvan tuotannon kanssa henkilökohtaisesti taloudellisen riskin. Elokuvan rahoittajat nimittäin perääntyivät tuotannosta viime metreillä, minkä vuoksi Jennifer Lopez päätti rahoittaa elokuvansa itse.