Maj Karma -yhtyeen ura päättyy – viimeiset keikat julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Herra Ylppö paljasti viime elokuussa jättäneensa Maj Karma -yhtyeen. Yhtye on sittemmin ilmoittanut lopettavansa kokonaan toimintansa. Sitä ennen on vielä jäähyväiskiertueen aika.

Maj Karman jäähyväiset kattavat kuusi esiintymistä kuudella suomalaisella festivaalilla. Kiertue kulminoituu esiintymiseen Harjavallan Karmarockissa 27. heinäkuuta. Kyseessä ei ole sattuma, sillä Karmarock on juurikin Maj Karman jäsenten perustama tapahtuma.

Alun perin Maj Karman Kauniit Kuvat -nimellä tunnettu yhtye perustettiin Harjavallassa vuonna 1992. Tummasävyistä vaihtoehtorockia ja metallia omintakeisella tyylillään yhdistänyt yhtye julkaisi uransa aikana 10 studioalbumia. Niistä viimeisin, 101 tapaa olla vapaa, ilmestyi vuonna 2018.

Maj Karman Jäähyväiset-kiertue:

29.6. Seinäjoki, Provinssi

12.7. Helsinki, Tavastia

13.7. Turku, Metallivuori

20.7. Tampere, Tullikamarin Tammerfest

26.7. Oulu, Qstock

27.7. Harjavalta, Karmarock