Serena Williams yritti mahtua farkkuhameeseen: ”Katsotaan kuukauden kuluttua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams kertoi viime vuonna lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 42-vuotias urheilun supertähti sai noin puoli vuotta sitten toisen lapsen hänen aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa. Tyttövauva sai nimekseen Adira River Ohanian.

Serena Williams on nyt vähitellen palannut takaisin kuntosalille ja omien rutiiniensa pariin. Nyt nainen esittelee videolla ostamaansa farkkuhametta, johon hän toivoisi vielä mahtuvansa.

– Ostin tämän Valentinon farkkuhameen ollessani raskaana. Ajattelin, että mahdun tähän ilman raskausvatsaa, Serena Williams kertoi Instagram-videollaan.

Videolla nähdään miten nainen sovittaa hametta. Hän tietää jo valmiiksi pelkällä vilkaisulla, että hame ei tule mahtumaan hänen ylleen. Williams on oikeassa, nimittäin koko takapuoli jää hameen ulkopuolelle. ”Katsotaan kuukauden kuluttua uudelleen”, Serena Williams toteaa toiveikkaana.