Sointu Borg uimassa tyrmäävissä lomakuvissaan: ”Kiva heilua pienissä pina colada-nousuissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä ja huippusuosittu julkkiskaunotar Sointu Borg painoi viime vuoden töitä kovalla tahdilla, joten vuodenvaihteessa vietetty aurinkoloma tuli taatusti tarpeeseen. Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa mukana ollut kirjailija ja televisiokasvo lekotteli Afrikassa, jossa hän sai varmasti nollattua itsensä alkavaan vuoteen.

Nyt Sointu on jo palannut Suomen paukkupakkasiin, mutta hän päätti vielä muistella lämmintä aurinkolomaansa näyttävällä kuvakoosteella. Siinä Sointu on ikuistettu muun muassa uima-altaassa. Ei liene ihme, että hän haaveilee jo paluusta samoihin maisemiin.

– Pitäis varmaan painella tonne pihalle pakkaseen ja räpsiä jotain reaaliaikasta matskua. Ei oo ny vaan oikeen inspannu. Ehkä viikonloppuna. Teen someryhtiliikkeen. Mutta tässä teille näitä kuukauden vanhoja lomakuvia, jotka ei sinänsä liity mitenkään yhtikäs mitenkään. Muistelin vaan maanantain kunniaks, että oli kiva heilua pienissä pina colada-nousuissa altaalla. Jonain päivänä taas uudestaan. Someday Sointu, someday… Näin. Erinomaista viikkoa.