Sylvester Stallone paljasti suosikkinsa uudeksi Ramboksi: ”Olemme vastakohtia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Sylvester Stallone näytteli näiltä näkymin viimeistä kertaa John Ramboa vuonna 2019 ilmestyneessä Rambo: Last Blood -elokuvassa. Nyt Stallone on paljastanut, kuka olisi hänen valintansa hahmon uudeksi näyttelijäksi.

Stallone näkisi mieluusti seuraavana John Rambona Barbie ja Blade Runner 2049 -elokuvista tunnetun Ryan Goslingin. Stallone kertoi The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa tavanneensa Goslingin, joka osoittautui suureksi Rambo-faniksi.

– Tapasin hänet lounaalla. Olemme tietenkin toistemme vastakohtia. Hän on hyvännäköinen, minä en ole, niin se vain menee. Minua olisi vaikea kuvitella Kenin rooliin, Stallone kertoi.

Gosling oli paljastanut pukeutuneensa lapsena Ramboksi. Näyttelijä oli kertonutu samaistuneensa Rambon periksiantamattomuuteen, minkä vuoksi Stallone olisi valmis luovuttamaan toimintasankarin roolin Goslingille.

Uusi Rambo-elokuva ei ole ainakaan virallisesti työn alla. Vuonna 2022 Millennium-tuotantoyhtiön johtaja Jeffrey Greenstein kuitenkin vihjaili Hollywood Reporter -lehdelle Rambo-televisiosarjan olevan suunnitteilla.