Emma-gaalan juontajat julki: Juontajakonkari ja hittiartisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen musiikkialan palkintotapahtuma Emma-gaala järjestetään Espoon Metro-areenalla lauantaina 17. helmikuuta. Tämän vuoden gaalan juontajat on nyt julkistettu.

Emma-gaalan juontajina toimivat Heikki Paasonen ja Bess. Suomalaisille televisiosta pitkään tuttu Paasonen juonsi gaalaa myös viime vuonna. Laulajana parhaiten tunnettu Bess puolestaan juontaa gaalaa ensimmäistä kertaa.

– On mielenkiintoista ja hienoa olla artistina mukana juhlassa täysin eri roolissa kuin aiempina vuosina. Onneksi olen saanut tähän pestiin alan ammattilaisilta parasta mahdollista coachausta, ja Heikiltä pitkän linjan superammattilaisen vinkit, Bess kertoo tiedotteessa.

Emma-gaalassa esiintyvät tänä vuonna Käärijä, Behm, Kuumaa, Sexmane, Vesterinen yhtyeineen sekä Ellinoora ja Samuli Putro. Gaalalähetyksen avaa esityksellään Jenni Vartiainen. Palkintoja jakamassa ovat muun muassa Sanni, Pate Mustajärvi, PMMP, Arttu Wiskari ja Christoffer Strandberg.