Jennifer Lopez pantiin testiin – näin muisti elokuvarooliensa vuorosanoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez julkaisee uuden This Is Me Now -nimisen albumin 16. helmikuuta, jolloin tähti julkaisee myös This Is Me… Now: A Love Story -nimisen musikaalielokuvan. Jennifer Lopez esiintyy elokuvan tähtenä itse ja on ollut mukana käsikirjoittamassa 65-minuuttista musikaalia.

Nyt Jennifer Lopez nähdään Variety-lehden julkaisemalla videolla, jossa hänet laitetaan hauskaan testiin. Nainen saa eteensä vuorosanoja elokuvista, joissa hän on aiemmin näytellyt. Tähden pitää yrittää muistella mistä elokuvasta vuorosanat ovat.

54-vuotias artisti osoittaa, että hänellä on erinomainen muisti vanhojen elokuvarooliensa repliikkien suhteen. Tähti muisteli samalla myös häitään ja kertoi, että rooleja varten hänelle on lähetetty aikoinaan hääpukuja, joista yksi päätyi Jennifer Lopezin päälle hänen ja Ben Affleckin häihin.