Jymy-yllätys: Bess esiintyy Salatuissa elämissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiljattain 25 vuotta täyttäneessä Salatut elämät -sarjassa nähdään pian yllätysvieras. Sarjassa vierailee Ram pam pam -hittinsä myötä suureen suosioon noussut suomalaisartisti Bess.

Bess esiintyy Salatuissa elämissä MTV Uutisten mukaan omana itsenään. Hän esittää jaksossa kaksi suosittua kappalettaan. Vierailu tapahtuu 19. helmikuuta alkavalla viikolla, joskin kyseisen viikon jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -palvelussa jo edellisenä perjantaina.

Salatuissa elämissä on ennenkin nähty nimekkäitä artistivieraita. Sarjassa ovat vuosien varrella piipahtaneet muun muassa Ressu Redford, Anna Abreu ja Reckless Love.

Bessin salkkarit-vierailusta saatiin taannoin jo hieman esimakua Instagramin Salatut elämät -fanitilillä Pihlajakatu. Artistilta kuullaan lähiaikoina myös uutta musiikkia. Hän julkaisee 16. helmikuuta yhdessä Benjamin Peltosen kanssa yhteiskappaleen Paremmin ku kukaan muu.