Kylie Jenner osallistui mafiatrendiin – ja vielä ilman paitaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna luonnollinen ja minimalistinen clean girl -estetiikka on ollut paljon pinnalla. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kaikki tämä luonnollisuus on väistynyt uuden ja näyttävämmän Mob wife -estetiikan myötä.

Loppuvuonna turkikset ja näyttävä juhlatyyli etenkin joulun aikaan alkoi nostaa päätään. Siitä alkoi uusi trendi, jossa tavoitellaan mafiapomon vaimon tyyliä. Tähän trendiin on ottanut osaa nyt myös realitytähti ja yrittäjä Kylie Jenner.

Trendille ominaista on se, että hiukset muotoillaan naisellisesti laineille ja vaatteissa suositaan etenkin pitkiä takkeja ja turkista. Kylie Jenner on pukenut muhkean turkiksen rentojen farkkujen kanssa. Tähti on lisännyt vaatetyyliin ripauksen seksikkyyttä sillä, että hän ei ole pukenut sen alle paitaa vaan paljas vatsa vilahtelee avonaisen takin alta.