Pet Shop Boys saapuu Pori Jazziin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pori Jazziin saapuu ensi kesänä kova kattaus kansainvälisiä ja kotimaisia esiintyjiä. Torstaina 18. heinäkuuta Kirjurinluodon lavalle nousee muun muassa lukuisista hiteistään tunnettu brittiläinen Pet Shop Boys.

– Kirjurinluodossa kuullaan yhtyeen kaikki 22 Euroopan Top 10 -hittiä. Pori Jazzin konsertti on osa Pet Shop Boysin kaikkien aikojen ensimmäistä hittikiertuetta, lupaa Pori Jazzin toimitusjohtaja Sampsa Jolma tiedotteessa.

Pori Jazzin perjantaina päänimi on 250 miljoonaa singleä myynyt laulajana, tanssijana ja näyttelijänä tunnettu monitaituri Jason Derulo. Festivaaleilla esiintyy myös Murder on the Dancefloor -kappaleestaan tunnettu brittiläinen laulaja Sophie Ellis-Bextor. Ulkomaisia nimiä edustavat myös Myra Melford, Kurt Rosenwinkel, Knower ja Sungazer.

Tuttuun tapaan Pori Jazzeilla esiintyy myös useita suomalaisia tähtiä. Lisää julkistuksia on luvassa kevään aikana. Pori Jazz järjestetään 18.-20. heinäkuuta 2024.