Amy Schumer kommentoi nyt kasvojensa muuttumista – paljasti samalla syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer kertoi nelikymppisenä kyllästyneensä omaan peilikuvaansa, minkä vuoksi hän päätti hakea apua rasvaimusta. 42-vuotias tähti mainostaa tällä hetkellä uutta Life & Beth -sarjan tuotantokautta ja on ollut harmissaan siitä, että fanien huomio on kiinnittynyt hänen ulkonäköönsä.

Amy Schumerin tähdittämän sarjan jatkumisen vuoksi nainen on ollut viime viikkojen aikana paljon esillä mediassa ja tehnyt haastatteluja. Sosiaalisessa mediassa on alkanut käymään iso kuhina siitä miltä nainen tällä hetkellä näyttää. Moni on ollut sitä mieltä, että Schumerin kasvot ovat paljon pyöreämmät kuin aiemmin.

Amy Schumer otti kommentteihin nyt kantaa omassa Instagram-tarinassaan. Tähti kertoi, että hänellä on tällä hetkellä terveydellisiä ongelmia, jotka johtuvat endometrioosista. Tämä on aiheuttanut sen, että hän on sanojensa mukaan tavallista pyöreämmässä kunnossa. Koomikko kuitenkin vakuuttaa, että hormonaalisista ongelmista huolimatta hän on kunnossa.