Kamerat seurasivat Amelia Grayta vuorokauden – tältä näytti mallikaunottaren päivä Pariisissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Amelia Gray Hamlin nousi vuosia sitten julkisuuteen näyttelijä Harry Hamlinin ja Real Housewives -tähden Lisa Rinnan tyttärenä. Nykyään 22-vuotias kaunotar on onnistunut luomaan itselleen menestyksekkään uran mallina siskonsa Delilahin jalanjäljissä.

Amelia Gray nähdään nyt Ranskan Voguen julkaisemalla YouTube-videolla. Toimittaja ja kuvaaja seurasivat naista vuorokauden ajan Pariisissa, jossa Amelia Gray kävi koe-esiintymässä yhteen muotinäytökseen, käveli Jean Paul Gaultierin näytöksessä ja shoppaili.

Amelia Graylla on hyvin rohkea tyyli ja hän rakastaa etenkin käytettyjen vintage-kappaleiden ostamista. Malli ei pidä kuitenkaan shoppailemisesta paikan päällä vaan tekee heräteostoksia yleensä verkkokaupoissa.

Shoppailun suhteen Amelia Graylla on yksi sääntö. Nainen käy ensin sovittamassa liikkeessä useita eri vaatekappaleita, mutta ei vielä osta mitään. Mikäli jokin vaate jää hänen mieleensä vielä myöhemmin ja hän ajattelee sitä illalla ennen nukkumaanmenoa, hän käy ostamassa sen seuraavana päivänä.